27 Kasım 2010 Cumartesi

abra"KADAVRA"...!!!





yuh yuh yuhh yaniii. yazıyaa böyle başlanırrmı evett... çok met ettiler gidin görün "KENDİLERİNİ BİLİME ADAMIŞ İNSANLARIN ÖLDÜKTEN SONRA CESETLERİNİ SERGİLEMELERİ" felanda filanda.. bende düşünüyorum ve canlandırıyorum kafamda.. cesetlerr.. ölmüş fakat bakıldığında sana dokunnacakmış hissi veren sıcak cesetler diye.. kiminin kafasının içine kiminin karnının içine bakacağız bağırsaklar fleannnn diyee.... ulannnn.. nerdeeee.. hepsi kemik üzerlerinde biraz kass et ve yağ parçalarıı.. ne yapayım ben bunları. kasaba gitsem oradaki kıyma daha iğrençtir yanii.. evet evet o kadar yanii. ve sergilenenler hep erkek... (!^+%&/@€) veee hep P..is dolu.. nereye baksan alet kaynıyorr.. insan aletiii... at aletii.. zürafa aletii.. memleketin ucup giden kaygılarııı dedikleri bu olsa gerek... işin güzel tarafıına gelince.. tahminlerrrr!!! evett evet BİRİCİK (: biriciğimle birlikte gezdik heryeri.. onunla dünya güzel hayat güzel.. onunla bigmac yemek.. dalgalı boğazda motora binmek güzel. biricik iyiki varsın sayende dünyama renk geldi..

2 yorum:

  1. gitti paracıklar boşa. hahah hayatımda gittiğim en boktan şeydi. ama sergi boyunca geyiğin dibine vurmamız paha biçilemezdi tabi. ''fransa'da katıldığımız sempozyumda....., işte bu da kalp, hani durduğunda vücuda kan pompalamayan....'' herkes nasıl da kadavralarla çok ilgiliymiş gibi davranıyordu, halbuki baktıkları tek bir yer vardı! hahahah

    aşkım iyi ki varsın, dünyam daha daha daha bi renklendi. :)

    YanıtlaSil
  2. paralar noşa gitsede senin aşkını tekrar tekrar kazanmak paha biçilemezz.. herkezin baktığı yere gelince hala uyuz durumdayım (: seni çok seviyorum biricik (:

    YanıtlaSil