12 Kasım 2010 Cuma

ben ona kek yaptım

evettt günün isteği buydu.. AŞKIM bana kekkkk... tahamm dedim.. istediğin kek olsun.. her erkek gibi bende birciğime kek yaptım... içine hayeller sevgi mutluluk veee AŞK kattım... aşkıma kek yaptım.. yumurtanın en beyazını sütün en oda sıcaklığında olanını aldım.. ununu eledim şekerini kattım.. ıslak kek yapmasını bilenler bilir.. karışımdan ayrılması gerekn bir miktar vardır onuda ayrdım.. döktümmm yağladım pişirdim.. eski tadıcılardan olan annemde (atölye HaTiş) tadına baktı veeee tahamm dedi.... çok heyecanlı olan konya-kayseri maçının hızına dayanamayıp uyuklamaya başlayan babam bile uyanıp bize düşüyormu dedikten hemen sonra 2 dilim kaptı... evet kek yapmak güzel.. sevgiliye yapmak güzel.. yine biriciğim diyecekki sizin oralarda topraklar verimli galiba 3 noktayı bir arada kullanmışsın bir yığın diye... HAYIRR! kullanmayı bilmiyorum hahahaaa.... yıllar yıllar önceydi kek yapmaya yeni başladığımda O AYRILMASI GEREKEN miktarı ayırmıştım vee ablam bulaşıkta yıkamıştı hahahaha... canım benim yaa..
sabah ona götüreceğim kekimii.. ellerimle yedireceğim... sana kek yaptım diyeceğim.. sana birşey yapmak senin için uğraşmak çok güzel  diyeceğim... çırptım çırptım karıştırdım.. sana kek yaptım.. lalalallaaaalallaa (:

8 yorum:

  1. ıslaaaak keeeeek! en sevdiğiim. :) hamarat sevgili, biraz da bana bulaştırsan şu hamaratlığını? :)

    <3

    YanıtlaSil
  2. Islak kek an itibariyle midemdeee, tadı ise damağımdaaa. :)

    YanıtlaSil
  3. şu an kanalizasyonda geziniyordur.

    YanıtlaSil
  4. HAHA.. o zaman aramıza hoş geldin.. askerde yeni gelmişlere derdik biz bunu... sıçtığın bok nizamiyeye itmedi daha diye .... afiyet olsun biricik.

    YanıtlaSil
  5. "her erkek gibi" sen de biriciğine kek mi yaptın?
    höh!!
    nerde o "her erkek" ler yaa, biz neden görmedik hiç onlardan.
    birova valla genç!

    YanıtlaSil
  6. eyvallahhh (: duurrr!! yoksa beni kandırdılarmı her erkek yapar diyee (: biriciğime herşeyi yaparım ben istesin yeterrr... (: sanada denk düşerr umarım "HER ERKEK" ten biri

    YanıtlaSil
  7. kardeş sen yazınca hatırladım valla :)
    üzgünüm ama, biliyorsun tezgahta bulunan herşer itina ile yıkanır :D

    YanıtlaSil
  8. olsun kardeş (: yeniden yaptıymıştık ama hahaha.. tecrübe edinmiştik ti...

    YanıtlaSil